Я людина, яка не любить надмірної помпезності та пафосних фраз, тому ціную простий і зрозумілий підхід. У BUKETEXPRESS немає цього холодного сервісу, який часто зустрічається в великих компаніях. Там працюють люди, які щиро люблять свою справу. Коли я заходжу до них, щоб замовити букет для колезі, ми завжди можемо поспілкуватися як старі знайомі. Вони пам’ятають мої смаки і ніколи не нав'язують те, що мені не підходить. Водночас я бачу за їхніми плечима величезний досвід, який рятує у найнепередбачуваніших ситуаціях. Одного разу мені знадобився букет за годину до зустрічі, і багато хто в місті просто відмовив би через завантаженість. Але BUKETEXPRESS знайшов можливість, бо для них важливий кожен клієнт. Вони не роблять гучних обіцянок, а просто роблять свою роботу якісно і вчасно. Ця надійність виростає з того фундаменту, що був закладений 25 років тому. Я не люблю марнувати час на виправлення чужих помилок, тому обираю тих, у кого цей механізм відпрацьований до автоматизму. BUKETEXPRESS — це про якість, стабільність та людяність, і саме це я шукаю в сучасному світі, переповненому фальшивими обіцянками. Дізнатися докладніше:
www.volynnews.com/news/all/yaki-bukety-z...chnykh-101-troiandy/ .