Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
TOPIC: Merită urmărit procentul teoretic de returnare?
Merită urmărit procentul teoretic de returnare? 6 hours 25 minutes ago #2786734
  • jamalart
  • jamalart's Avatar
  • Senior Member
Mult timp am ales jocurile aproape numai după aspect și după premiile posibile. Abia mai târziu am început să citesc informațiile matematice prezentate în regulile lor. Procentul teoretic de returnare mi se pare util pentru a înțelege mai bine jocul, chiar dacă nu spune ce se va întâmpla într-o anumită perioadă de joc. Câtă atenție acordați acestei informații? O considerați importantă atunci când comparați două jocuri asemănătoare?
The administrator has disabled public write access.
Merită urmărit procentul teoretic de returnare? 5 hours 20 minutes ago #2786857
  • talmerry
  • talmerry's Avatar
  • Senior Member
RTP-ul e un indicator bun, dar nu spune toată povestea dacă nu ții cont și de volatilitate. La început ignoram complet cifrele astea și alegeam doar ce arăta bine vizual. Cu timpul am observat că un procent mai mare îți dă într-adevăr o șansă mai bună pe termen lung, dar pe o sesiune scurtă tot norocul decide. Eu când compar două opțiuni similare, mă uit direct în descriere sau pe pagini dedicate precum https://mrbit.ro/ro/games/providers/nagagames ca să văd specificațiile exacte ale fiecărui furnizor. Un sfat util: nu te lăsa păcălit de diferențe de 0.5%, mai important e cum îți gestionezi bugetul.
The administrator has disabled public write access.