Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
  • Page:
  • 1
  • 2
TOPIC: Számítógépes játékok – új stratégiai játék megjele
Számítógépes játékok – új stratégiai játék megjele 4 days 7 hours ago #1990691
Szerintetek érdemes kipróbálni az új Age of Empires IV kiegészítőt? Láttam róla pár videót, de nem tudom, hogy megéri-e beruházni rá. Nekem az alapjáték is bejött, csak attól félek, hogy itt megint túl sok a mikromenedzsment.
The administrator has disabled public write access.
Számítógépes játékok – új stratégiai játék megjele 4 days 7 hours ago #1990696
  • DeanBrodie
  • DeanBrodie's Avatar
  • New Member
Én kipróbáltam, és szerintem elég jól sikerült. Ha érdekel a hivatalos infó, itt megtalálod: https://hu.wikipedia.org/wiki/Age_of_Empires_IV .
Új civilizációk vannak benne, és a mesterséges intelligencia is okosabb lett. Kicsit keményebb így a gép ellen játszani.
Számítógépes játékok – új stratégiai játék megjele 4 days 7 hours ago #1990698
  • TajLandor
  • TajLandor's Avatar
  • New Member
Az AI tényleg erősebb, de néha úgy érzem, mintha csalna. Folyamatosan támad, még akkor is, amikor látszólag nincs erőforrása. Ti észrevettetek ilyet, vagy csak én képzelem be?
Számítógépes játékok – új stratégiai játék megjele 4 days 7 hours ago #1990700
Nem képzeled be. Nekem is feltűnt, hogy a gép szinte végtelen arany- és faállománnyal rendelkezik. Viszont az új pályák tényleg hangulatosak. Főleg a havas terep tetszett, mert ott más a látótávolság, és ez megváltoztatja a taktikát.
Számítógépes játékok – új stratégiai játék megjele 4 days 7 hours ago #1990705
  • DeanBrodie
  • DeanBrodie's Avatar
  • New Member
Nekem a havas terep túl sötét volt, alig láttam az egységeimet. Viszont a vízi harc jobb lett, mint valaha. Egyébként ha valaki szeretné kipróbálni a stratégiai gondolkodást más típusú játékban is, én ajánlok egy oldalt, a 1xslot kaszinójátékaiban is van pár stratégiaigényes opció, bár teljesen más műfaj.
Számítógépes játékok – új stratégiai játék megjele 4 days 7 hours ago #1990708
  • TajLandor
  • TajLandor's Avatar
  • New Member
Érdekes, sose gondoltam volna, hogy kaszinójátékban is lehet taktikai elemet találni. De visszatérve az AoE-re: szerintetek a mongol civilizáció túl erős lett? Az új bónuszaikkal elég durván tudják nyomni az elején.
  • Page:
  • 1
  • 2