Ще кілька років тому я купував агротовари хаотично: щось на ринку, щось у знайомого дилера, щось «по знижці», не завжди розуміючи, що саме мені потрібно для поля й саду. У результаті — зайві витрати, невчасні поставки й сумнівна якість. Минулого сезону вирішив підійти до цього більш системно й почав шукати нормальний агромагазин онлайн, де все зібрано в одному місці. Так я вийшов на
https://agronom.ua/ і спочатку ставився скептично, але вже після першого замовлення змінив думку. Зручно, що можна спокійно порівняти різні позиції, почитати описи, підібрати потрібні агротовари без поспіху й тиску продавців. Особливо виручило, коли терміново знадобилися добрива й засоби для обробки — все знайшов за один вечір, оформив замовлення, і через кілька днів усе було вже на господарстві. Для мене важливо, що не потрібно їздити по різних точках, витрачати пальне та час, а ще можна планувати закупівлі наперед. Зараз я замовляю так уже не тільки для себе, а й для батька, бо він оцінив, наскільки це зручно. Відчутно спростилося планування сезону, і я реально став менше нервувати через дрібниці. Цікаво, а як ви купуєте агротовари — досі їздите по ринках чи вже перейшли на онлайн-формат?