Donec eu elit in nisi placerat tincidunt in eu sapien. Proin odio nunc, interdum vel malesuada pretium, fringilla sit amet metus
TOPIC: Hi Fi для тих хто чує різницю
Hi Fi для тих хто чує різницю 3 days 4 hours ago #2674083
Довгий час я вважав себе меломаном, поки не потрапив у шоурум MUSICMAG. Виявилося, що моя улюблена платівка звучить зовсім інакше, коли її пропускають через якісний тракт. Я не думав, що зможу почути, як пальці музиканта ковзають по струнах, але це стало реальністю. Справа в тому, що цей магазин не продає «коробки» — він продає систему. Тут допомагають поєднувати компоненти так, щоб вони розкривали потенціал один одного. Я оновив свою стару систему, залишивши лише колонки, але додавши хороший підсилювач та ЦАП, і результатом став справжній апгрейд сприйняття. Я радий, що в Україні є офіційний майданчик, де можна не боятися підробок і мати повну заводську підтримку. Це місце для перфекціоністів, які не готові миритися зі спотвореннями. Якщо ви шукаєте саунд, від якого мурашки, ви знайшли правильну адресу. Подивитися докладніше: techtoday.in.ua/news/chomu-vinil-znovu-s...a-muzyky-210762.html .
The administrator has disabled public write access.