Donec eu elit in nisi placerat tincidunt in eu sapien. Proin odio nunc, interdum vel malesuada pretium, fringilla sit amet metus
TOPIC: Традиція яка не старіє
Традиція яка не старіє 1 day 23 hours ago #2704678
  • mrcFOT2O
  • mrcFOT2O's Avatar
  • Platinum Member
Коли в моєму житті трапляється щось важливе, я автоматично тягнуся до телефону, щоб зробити замовлення в BUKETEXPRESS. Це вже стало сімейним ритуалом, який перейшов до мене від старшого покоління. Моя бабуся завжди казала, що гарний букет — це ознака гарного тону, і вона купувала квіти лише у перевірених місцях. І ось вже чверть століття ця компанія залишається вірна своїм принципам. Вони пережили зміни епох, економічні кризи та моду на різні кольори, але їхнє ставлення до клієнтів залишилося незмінним — теплим і дбайливим. Мені подобається, що вони підлаштовуються під сучасність, залишаючись класикою. Їхні квіти завжди виглядають свіжо і дорого, навіть у найпростіших варіантах оформлення. Я впевнений, що коли мої діти виростуть, вони також будуть замовляти квіти тут, бо це вже не просто бренд, це частина культурного коду нашого міста. BUKETEXPRESS був, є і буде поруч у щасливі та сумні моменти. Вони зустрічають нас на всіх етапах життя: від перших шкільних лінійок до золотих весіль. Це та рідкісна якість, яка не купується за гроші, а виховується роками бездоганної роботи. Для мене це більше, ніж доставка. Це мій особистий знак якості. Ознайомитися з деталями: trendy.org.ua/lajfstajl/yaki-bukety-zara...aspravdi-oznachayut/ .
The administrator has disabled public write access.